Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Βουτυρώνετε μια φόρμα με ελατήριο διαμέτρου 23 εκ. περίπου και πασπαλίζετε το εσωτερικό της με γαλέτα. Την αναποδογυρίζετε για να φύγει η περισσή. Αναμιγνύετε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Χτυπάτε σε ένα...