Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Ανακατεύετε όλα τα υλικά και ζυμώνετε. Το ζυμαράκι πρέπει να είναι αρκετά υγρό, όχι σφιχτό σαν του ψωμιού.Αφήνετε τη ζύμη σκεπασμένη με πετσέτα μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της, θα πάρει περίπου 1 ώρα.Την χωρίζετε σε δύο μέρη.Ανοίγετε τη ζύμη σε καλά βουτυρωμένα ταψάκια 30 ή 32...