Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τοποθετούμε τα μύδια σε ένα τηγάνι μαζί με το κρασί και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να ανοίξουν τα κελύφη τους. Κόβουμε σε καθένα από τα μύδια το ένα από τα δύο κελύφη και τα πετάμε. Τοποθετούμε τα κελύφη που έμεινα σε ένα ταψί. Φιλτράρουμε το υγρό βρασίματος και το ξαναβάζουμε...