Ξεπλύνετε το κοτόπουλο με ξύδι μήλου ή αρωματικών χόρτων για να πάρει ένα ευχάριστο άρωμα.
Μαρινάρουμε το φιλέτο της τσιπούρας σε ένα μείγμα που φτιάξαμε ανακατεύοντας το χυμό πορτοκαλιού και του λεμονιού, πιπέρι, αλάτι και ελαιόλαδο.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι, βάζουμε ελαιόλαδο, αλευρώνουμε το φιλέτο και από τις δύο μεριές και το τηγανίζουμε.
Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει.
Σε άλλο τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ελαιόλαδο.
Μόλις ροδίσει, βάζουμε τις φακές, αλάτι, πιπέρι, την ντομάτα, μαντζουράνα και σβήνουμε με το ξίδι.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε! Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.