Για να διατηρήσετε τα λαχανικά βάλτε τα σε πλαστικές σακούλες.Αν είναι δυνατόν τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας. Φροντίστε πριν κλείσετε τις σακούλες να είναι γεμάτες με αέρα, ώστε να διαρκέσουν για περισσότερο καιρό φρέσκα.
Καθαρίζετε και πλένετε τα καρότα εκτός από τέσσερα, τα υπόλοιπα τα ψιλοκόβετε. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο, το κρεμμυδάκι και τα ψιλοκομμένα καρότα. Τα σοτάρετε καλά μέχρι να απορροφηθεί όλο το λάδι από το τηγάνι.Προσθέτετε 1,5 νεροπότηρο νερό και τα αφήνετε να...