Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βάλτε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και ρίξτε το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια.Τρίψτε με τα χέρια σας τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει σαν ψίχουλα.Προσθέστε το τριμμένο ρεγκάτο και το γιαούρτι και ζυμώστε το μείγμα.Αν κολλάει στα χέρια, προσθέστε...