Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αποβραδίς βάζετε την αντεριά σε μια μεγάλη λεκάνη γεμάτη με κρύο νερό, στο οποίο ρίχνετε και το χυμό λεμονιού. Σκεπάζετε τη λεκάνη και την αφήνετε στο ψυγείο για όλο το βράδυ. Επίσης πλένετε καλά τις συκωταριές και τις καθαρίζετε από τυχόν πήγματα αίματος ή σκληρές ίνες. Τις...