Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Βήμα 1 Αλατίζετε τα στέικ και πασπαλίζετε παντού με τα πιπέρια, πιέζοντας με το χέρι σας να κολλήσουν στο κρέας. Βήμα 2 Ζεσταίνετε μια κουταλιά από το ελαιόλαδο σε τηγάνι με χοντρό πάτο, σε μέτρια – δυνατή φωτιά. Βήμα 3 Ψήνετε τα πιπεράτα στέικ, περίπου 4 λεπτά την κάθε...