Ψαρόσουπα Μπουγιαμπές

Ψαρόσουπα Μπουγιαμπές

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Βάζετε τα κεφάλια των ψαριών και τα ψαροκόκαλα σε µια κατσαρόλα 6 φλ. νερό (1 ½ λίτρο) και όταν κοχλάσουν, χαµηλώνετε τη φωτιά και τα βράζετε σκεπασµένα για 15 λεπτά. Βήμα 2 Τα στραγγίζετε και κρατάτε το ζωµό. Στο µεταξύ, ελέγχετε να µην έχουν µείνει ψαροκόκαλα στα φιλέτα...