Ξεπλύνετε το κοτόπουλο με ξύδι μήλου ή αρωματικών χόρτων για να πάρει ένα ευχάριστο άρωμα.
για τη μους κατσικίσιου τυριού:
για τη σαλάτα:
για τη βινεγκρέτ:
Μαρινάρουμε το αρνάκι με μουστάρδα και φρέσκο θυμάρι.
Το αφήνουμε για 5 – 10 λεπτά και κατόπιν το ψήνουμε στη σχάρα.
Για την βινεγκρέτ βάζουμε σε ένα μπολ μουστάρδα, μηλόξυδο (3 κουταλιές της σούπας) και μία κουταλιά της σούπας μέλι και προσθέτουμε το λάδι σιγά – σιγά, ανακατεύοντας.
Για τη μους βάζουμε σε μια λεκανίτσα το κατσικίσιο τυρί, την κρέμα γάλακτος, το τσάιβς και σπασμένους κόκκους από μαύρο πιπέρι.
Ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να ενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Για τη σαλάτα ζεματίζουμε τα σπαράγγια για 5 λεπτά.
Σε μια λεκάνη τα ανακατεύουμε με τη ρόκα, τα φύλλα μαϊντανού και φρέσκια ρίγανη.
Αλατοπιπερώνουμε και είναι έτοιμη.
Όλα στο πιάτο και τρώωωωμε!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.