Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Ξεκινάμε αυτή την παραδοσιακή τυρόπιτα με φέτα και μυζήθρα, λαδώνοντας πρώτα ένα ταψί 35 εκ.Χτυπάμε τα αυγά με το λάδι και το γάλα. Τρίβουμε τα τυριά σε μπολ και πασπαλίζουμε με πιπέρι. Στρώνουμε ένα χωριάτικο φύλλολίγο τσαλακωμένο. Ραντίζουμε με μείγμα αυγών και πασπαλίζουμε ...