ΡΕΒΑΝΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Ξεπλύνετε το κοτόπουλο με ξύδι μήλου ή αρωματικών χόρτων για να πάρει ένα ευχάριστο άρωμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεβανί
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Στέλιος Παρλιάρος
Ρεβανί και όχι ραβανί, το Πολίτικο παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό που πρωταγωνιστεί σε πολλά τραπέζια και εντυπωσιάζει κάθε φορά
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ