Μοσχαρίσιο καρπάτσιο με κάππαρη και ελιές

Μοσχαρίσιο καρπάτσιο με κάππαρη και ελιές

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το μοσχαρίσιο καρπάτσιο Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα μυρωδικά με τη μουστάρδα.Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει σκούρο και χρυσαφένιο χρώμα. Αποσύρουμε το κρέας και, αφού...