Για να βγάλετε περισσότερο χυμό από το λεμόνι. Πριν το στύψετε, κυλήστε το πιέζοντάς το με δύναμη σε σκληρή επιφάνεια. Επίσης πριν το στύψετε, μπορείτε να το βάλετε σε ζεστό νερό.
Για τη μους σοκολάτας, ζεσταίνουμε πρώτα τα 250 γρ. κρέμα γάλακτος σε κατσαρόλα μέχρι να αχνίζει. Σε τρία μπολ χωριστά σε μπεν μαρί λιώνουμε τις τρεις σοκολάτες. Κατεβάζουμε από τη φωτιά.Σε μπολ βάζουμε τους κρόκους, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι και ομογενοποιούμε με...