Για να βγάλετε περισσότερο χυμό από το λεμόνι. Πριν το στύψετε, κυλήστε το πιέζοντάς το με δύναμη σε σκληρή επιφάνεια. Επίσης πριν το στύψετε, μπορείτε να το βάλετε σε ζεστό νερό.
Βήμα 1 Χτυπάτε τους κρόκους με το μίξερ σε ένα μεγάλο μπολ, μέχρι να αφρατέψουν. Βήμα 2 Βάζετε τη σοκολάτα με το νερό σε ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει (μπεν μαρί) και την ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.Βήμα 3 Την αποσύρετε από τη φωτιά και ύστερα...