Ριγκατόνι με συκωτάκια και ξύσμα από πορτοκάλι

Ριγκατόνι με συκωτάκια και ξύσμα από πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Αντρέας Καβάζης
Βήμα 1 Σε μπόλικο ζεστό νερό βάζετε το ζωμό κότας και βράζετε τα ζυμαρικά al dente (συμβουλευτείτε τη συσκευασία των ζυμαρικών για το σωστό χρόνο ψησίματος). Βήμα 2 Στη συνέχεια, σουρώνετε τα ριγκατόνι και τα κρατάτε ζεστά μέχρι να ετοιμάσετε και τα υπόλοιπα υλικά.Βήμα 3 Κόβετε...