Το σκόρδο και το κρεμμύδι πρέπει να αποθηκεύονται σε σκοτεινό μέρος.
Αν δεν έχετε κάποιον αποθηκευτικό χώρο που να μην τον βλέπει το φως, μπορείτε απλά να τα βάλετε σε χάρτινες σακούλες με πολλές μικρές τρύπες για να περνάει ο αέρας.
Επικάλυψη Χωρίζουμε τη ζάχαρη σε δύο ίσα μέρη, ρίχνουμε στο κάθε ένα σταγόνες από το κάθε χρώμα και την τρίβουμε με τις παλάμες μας ώστε να χρωματιστεί ομοιόμορφα. Αφήνουμε κατά μέρος.Ποπ κορν Σε μία βαθιά κατσαρόλα βάζουμε λίγο βούτυρο (κατά προτίμηση clarifié, δηλαδή καθαρό,...