Ξεπλύνετε το κοτόπουλο με ξύδι μήλου ή αρωματικών χόρτων για να πάρει ένα ευχάριστο άρωμα.
Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο σε μία μέτρια κατσαρόλα.
Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά και την καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένα.
Μετά από 15 λεπτά ρίχνουμε το κρασί και το ζωμό.
Μόλις πάρει βράση μαγειρεύουμε για 3 λεπτά, σβήνουμε και προσθέτουμε το κους κους.
Αλατοπιπερώνουμε.
Μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ψάρι σκεπάζουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί με τους ατμούς για 8- 10 λεπτά.
Σπάμε το ψάρι σε μεγάλα κομμάτια και ντο σερβίρουμε αφού πρώτα το πασπαλίσουμε με ξύσμα λεμονιού και μαϊντανό.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.