Αρνίσια παϊδάκια σχάρας με δυόσμο και βούτυρο τσίλι

Αρνίσια παϊδάκια σχάρας με δυόσμο και βούτυρο τσίλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για τα αρνίσια παϊδάκια Μαρινάρουμε το κρέας με το δυόσμο, το ελαιόλαδο και το σκόρδο για 12 ώρες. Σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας τα παϊδάκια από το λάδι, αλατίζουμε και ψήνουμε στη σχάρα ή σε τηγάνι με ραβδώσεις σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να...