Το να αποθηκευουμε τις πατατες μαζί με τα κρεμίδια είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος. Το κακό είναι ότι αν μπουν μαζί τα κρεμμύδια θα αρχίσουν να βγάζουν βλαστούς που θα επηρεάσουν και τις πατάτες σου.
Για τη σάλτσα αβοκάντο: Κόβετε το αβοκάντο σε κομμάτια σε ένα multi και το χτυπάτε μαζί με το σκόρδο, το λεμόνι και το δυόσμο να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε το ελαιόλαδο σιγά σιγά συνεχίζοντας το χτύπημα και στο τέλος το τυρί. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε στην άκρη.Βράζετε τις...