Κονσομέ κοτόπουλο με ραβιόλι από κατσικίσιο τυρί

Κονσομέ κοτόπουλο με ραβιόλι από κατσικίσιο τυρί

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για τα ραβιόλι Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να μυρίσει.Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη μέχρι να κρυώσει και ανακατεύουμε με τα τυριά και το...