Προετοιμάστε τα κρεμμύδια σας για να αποφύγετε τα δάκρια. Κόψτε τα κρεμμύδια στο μέσων και βάλτε τα για 1 λεπτό σε ένα μπολ με νερό και πάγο. Εναλλακτικά κόψτε τα στο μέσων και βάλτε τα στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για 20 λεπτά περίπου.
Πρώτα ετοιμάζετε τις κρέπες: λιώνετε τη σοκολάτα μαζί με το μισό γάλα σε μπεν μαρί. Χτυπάτε στο μπλέντερ το αλεύρι με το υπόλοιπο γάλα, το λάδι, το κακάο, τη ζάχαρη και τα αβγά μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός. Προσθέτετε και τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύετε. Βάζετε το χυλό...