Σαρδέλες γεμιστές και τυλιγμένες με αμπελόφυλλα

Σαρδέλες γεμιστές και τυλιγμένες με αμπελόφυλλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Πλένετε και καθαρίζετε τις σαρδέλες. Αφαιρείτε τα κεφάλια και το κόκαλό τους. Τις ανοίγετε πεταλούδα και τις αλατοπιπερώνετε ελαφρά.Αν χρησιμοποιήσετε φρέσκα αμπελόφυλλα, τα ζεματάτε σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα...