Βάλτε το ζωμό στο ψυγείο. Όταν τον βγάλετε θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια ένα στρώμα από παγωμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε πολύ εύκολα να αφαιρέσετε.
Μια ξεχωριστή συνταγή για τηγανίτες με λαχανικά και γιαούρτι Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στον τρίφτη από το λεπτό μέρος.Καθαρίζουμε το κρεμμύδι, το τρίβουμε στον τρίφτη και το στύβουμε καλά.Σε ένα πιάτο, χτυπάμε χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι ελαφρά τα αυγά.Ψιλοκόβουμε τα...