Για να διατηρήσετε τα λαχανικά βάλτε τα σε πλαστικές σακούλες.Αν είναι δυνατόν τυλίξτε τα σε χαρτί κουζίνας. Φροντίστε πριν κλείσετε τις σακούλες να είναι γεμάτες με αέρα, ώστε να διαρκέσουν για περισσότερο καιρό φρέσκα.
Βράζουμε τις γαρίδες και όταν είναι έτοιμες στο ίδιο νερό βράζουμε τα κανελόνια. Αφήνουμε τις γαρίδες να ξεκουραστούν και αφού βράσουμε τα κανελόνια τα κόβουμε σε κομμάτια 3 εκ.Πανάρουμε τα κανελόνια και τα τηγανίζουμε σε λίγο λάδι τα κατεβάζουμε και τα βάζουμε σε απορροφητικό...