Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Βήμα 1 Βάζετε τα ρεβίθια με τα τρία είδη φασολιών (εκτός τα φασόλια μάχος) σε μια κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό και τα αφήνετε να κοχλάσουν για 10 λεπτά. Βήμα 2 Τα αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε 3-4 φλιτζάνια νερό κρύο αφήνοντάς τα να μουλιάσουν σκεπασμένα ολόκληρο το...