Μπορείτε να διατηρήσετε το λάχανο φρέσκο περισσότερο καιρό κόβοντας το κοτσάνι του σε βάθος 2 εκ. και τοποθετώντας μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.
Αρχικά ετοιμάζουμε τα υλικά.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε.
Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες και στύβουμε τα λεμόνια.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Στη συνέχεια, βάζουμε τον ξιφία, τις ντομάτες, λίγο νερό, τον μαϊντανό και την μπύρα.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, αλάτι-πιπέρι και λίγη ζάχαρη.
Μόλις βράσουν τα φιλέτα, σβήνουμε το φαγητό με λεμόνι.
Περιμένουμε να δέσει η σάλτσα και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Σερβίρουμε τον ξιφία στην μια πλευρά του πιάτου και τριμμένο κολοκυθάκι στην άλλη.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.