Μπορείτε να διατηρήσετε το λάχανο φρέσκο περισσότερο καιρό κόβοντας το κοτσάνι του σε βάθος 2 εκ. και τοποθετώντας μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.
Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
Κόβουμε το ψωμί σε μακρόστενες φέτες και τις τοποθετούμε στο τηγάνι.
Μαγειρεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά μέχρι να φρυγανιστούν όπως μας αρέσει.
Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι,το μέλι και την κανέλα.
Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για30 λεπτά.
Ακριβώς πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.