Όταν φάμε κάποιο φαγητό που έχει πολύ ή ωμό σκόρδο, τότε η αναπνοή μας μυρίζει με την όχι ευχάριστη μυρωδιά του σκόρδου. Για να το αποφύγουμε αυτό, πρέπει πριν την κατανάλωση του φαγητού να φάμε μια κουτάλια του γλυκού μέλι.
Με αυτό τον τρόπο η μυρουδιά του σκόρδου στην αναπνοή μας μειώνετε δραστικά ή ακόμα εξαλείφετε τελείως.
Η σάλτσα Κρεολ (Creole Sauce) είναι μια πικάντικη σάλτσα βασισμένη στη ντομάτα. Χρησιμοποιείτε συχνά στον αμερικάνικο νότο και κυρίως γύρο από την περιοχή της Λουιζιάνα και στη Αϊτής. Είναι βασική συνταγή της κρεολικής κουζίνας η οποία είναι ένα στυλ μαγειρικής που έφεραν και προσάρμοσαν οι άποικοι με τους σκλάβους που μετέφεραν επιρροές από τις μαγειρικές των τόπων προέλευσης τους.