Προσθέτετε λίγη μπύρα στο μίγμα της κρέπας, την κάνει αέρινη, ελαστική και βοηθά να απορροφηθεί η σως, η μαρμελάδα ή το σιρόπι με την οποία θα την περιχύσετε.
Η σάλτσα Κρεολ (Creole Sauce) είναι μια πικάντικη σάλτσα βασισμένη στη ντομάτα. Χρησιμοποιείτε συχνά στον αμερικάνικο νότο και κυρίως γύρο από την περιοχή της Λουιζιάνα και στη Αϊτής. Είναι βασική συνταγή της κρεολικής κουζίνας η οποία είναι ένα στυλ μαγειρικής που έφεραν και προσάρμοσαν οι άποικοι με τους σκλάβους που μετέφεραν επιρροές από τις μαγειρικές των τόπων προέλευσης τους.