Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Ζεσταίνω το λάδι σε βαθύ τηγάνι Σοτάρω τα κρεμμύδια με το σπανάκι και το μαϊντανό. Προσθέτω τη σάλτσα και σιγοβράζω για 5 λεπτά.Προσθέτω τα αυγά και ανακατεύω συνεχώς με ξύλινη κουτάλα για να ομογενοποιηθούν...Μόλις ψηθούν τα αυγά... προσθέτω τη φέτα και το αλατοπίπερο...Σερβίρω...