Βρήκες κάποια συνταγή που σε ενδιαφέρει;
Αποθήκευσε τη στο βιβλίο συνταγών για να μην τη ξαναψάχνεις
Όταν βάλετε να βράσει κάτι στη φωτιά, τοποθετήστε μια ξύλινη κουτάλα επάνω στην κατσαρόλα. Αυτό θα σταματήσει τον αφρό να ξεχειλίσει από την κατσαρόλα και να χυθεί.
www.yiannislucacos.gr
Γιάννης Λουκάκος
dinanikolaou.gr
Ντίνα Νικολάου
Το μασκαρπόνε είναι από τα πιο πλούσια κρεμώδη τυριά, με ήπια γεύση
www.gastronomos.gr
γαστονόμος
Στρώσε τραπέζι, σε ένα τέταρτο τρώμε…
Αφού χειριστείτε το σκόρδο, τρίψτε τα δάχτυλά σας σε ανοξείδωτο ατσάλι, όπως του νεροχύτη σας, η των μαχαιρίων σας για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά.