Ψάρι αλά Σπετσιώτα

Ψάρι αλά Σπετσιώτα

www.argiro.gr

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες με γλυκοπικάντικη σος και βασιλικό

Μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες με γλυκοπικάντικη σος και βασιλικό

www.gastronomos.gr

γαστονόμος

Ούτε γλυκές ούτε ιδιαίτερα καυτερές γίνονται αυτές οι μπριζόλες

Χταπόδι κρασάτο με πατάτες και ελιές

Χταπόδι κρασάτο με πατάτες και ελιές

www.olivemagazine.gr

Γεωργία Κοφινά

Ριζότο ντομάτας με βασιλικό

Ριζότο ντομάτας με βασιλικό

www.yiannislucacos.gr

Γιάννης Λουκάκος

Μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί

Μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Καλοκαιρινή σαλάτα

Καλοκαιρινή σαλάτα

xrysessyntages.com

Πιερής Παναγή

Ρύζι με μανιτάρια

Ρύζι με μανιτάρια

cookpad.com

Zafgeorgia

Η τούρτα των ερωτευμένων

Η τούρτα των ερωτευμένων

akispetretzikis.com

Άκης Πετρετζίκης

Φασολάκια

Φασολάκια

cookpad.com

Χριστίνα

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

www.alexandrospapandreou.gr

Αλέξανδρος Παρανδρέου

Αιγυπτιακό πιλάφι με κιμά και κάσιους

Αιγυπτιακό πιλάφι με κιμά και κάσιους

www.gastronomos.gr

γαστονόμος

Ο Αιγύπτιος σεφ Magdi Shahin ετοιμάζει το πληθωρικό ρύζι με φιδέ, κιμά και κάσιους, για να μας φιλέψει, όσο ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Μιχαηλίδης, μας κερνά έναν πυκνό και απολαυστικό αιγυπτιακό χυμό μάνγκο και μας ξετυλίγει την ιστορία του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Ψητό γαλλικό κατσικίσιο τυρί

Ψητό γαλλικό κατσικίσιο τυρί

www.toarkoudi.gr

Νηστικό Αρκούδι

Κοτόπουλο με λαχανικά

Κοτόπουλο με λαχανικά

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Σοκολατένιο γλύκισμα σε 10 λεπτά

Σοκολατένιο γλύκισμα σε 10 λεπτά

akispetretzikis.com

Άκης Πετρετζίκης

Γλώσσα με λεμόνι και κάππαρη

Γλώσσα με λεμόνι και κάππαρη

www.olivemagazine.gr

Funky Cook - Food Blogger

Μαρμελάδα φράουλα με σπόρους τσία

Μαρμελάδα φράουλα με σπόρους τσία

akispetretzikis.com

Άκης Πετρετζίκης

Φαχίτας με ψαρονέφρι

Φαχίτας με ψαρονέφρι

xrysessyntages.com

Χρυσές Συνταγές

Τούρτα παγωτό µε μωσαϊκό

Τούρτα παγωτό µε μωσαϊκό

www.argiro.gr

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Κολιοί ψητοί με τηγανητές πιπεριές και σάλτσα δυόσμου

Κολιοί ψητοί με τηγανητές πιπεριές και σάλτσα δυόσμου

www.gastronomos.gr

Άγγελος Ρέντουλας

Φρέσκο ψάρι του Αυγούστου με το άρωμα και τη σπιρτάδα από τις πράσινες πιπεριές κέρατο

Ξέρετε ότι


Εάν θέλετε τα μπιφτέκια σας να γίνουν πιο αφράτα, τότε προσθέστε στον κιμά και μια κουταλιά του γλυκού μπέϊκιν πάουντερ ή τρίψτε ντομάτα.