Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Το πορτοκαλί δεν είναι το χρώμα μου, όμως το λατρεύω στα φαγητά, στα λαχανικά κια τα φρούτα πολύ απλά γιατί μου “μαρτυρά” κάτι νόστιμο και κυρίως θρεπτικό, όπως αυτή η σούπα κάρυ με κόκκινες φακές και γλυκοπατάτες.Το τελευταίο λοιπόν πορτοκαλί πράγμα που θυμάμαι να...