Όταν βάλετε να βράσει κάτι στη φωτιά, τοποθετήστε μια ξύλινη κουτάλα επάνω στην κατσαρόλα. Αυτό θα σταματήσει τον αφρό να ξεχειλίσει από την κατσαρόλα και να χυθεί.
Δροσερή σαλάτα με έντονη γεύση και χρώμα για όλες τις ώρες Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια για 30 λεπτά, μετά τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε κύβους.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.Βάζουμε σε σαλατιέρα τα παντζάρια, τη λιαστή ντομάτα, τις φέτες...