Για να μην φουσκονουν τα μπιφτεκια στη μέση, πιέστε τον κιμά για τα μπιφτέκια στη μέση με τον αντίχειρά σας, για να μαγειρευτούν ομοιόμορφα χωρίς να φουσκώσουν πολύ.
Δροσερή σαλάτα με έντονη γεύση και χρώμα για όλες τις ώρες Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια για 30 λεπτά, μετά τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε κύβους.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.Βάζουμε σε σαλατιέρα τα παντζάρια, τη λιαστή ντομάτα, τις φέτες...