Αν κατά λάθος ρίξεις περισσότερο αλάτι στο φαγητό μπορείς να το σώσεις. Αν πρόκειται για σούπα ή για οποιοδήποτε φαγητό που έχει σάλτα, θα πρέπει να βάλεις μέσα μια πατάτα ολόκληρη. Οι πατάτες τραβάνε το αλάτι.
Βάζετε το αλεύρι σε μέτριο μπολ και ανοίγετε μια λακκουβίτσα στο κέντρο. Προσθέτετε το αλάτι, το χυμό λεμονιού και το λάδι. Ανακατεύετε και προσθέτετε τμηματικά όσο νερό χρειάζεται για να γίνει μια λεία, ελαστική ζύμη. Τη σκεπάζετε και την αφήνετε να σταθεί για 15 λεπτά...