Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε τη ζύμη: Βήμα 1 Σε ένα μπολ κοσκινίζετε τα δυο είδη αλευριού και προσθέτετε το αλάτι.Βήμα 2 Στη συνέχεια, βάζετε το λάδι και ρυζιάζετε δηλαδή τρίβετε με τις παλάμες σας μέχρι να σχηματιστούν χοντρά ψίχουλα. Βήμα 3 Ακολούθως, ρίχνετε λίγο – λίγο χλιαρό νερό μέχρι να...