Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C.Βήμα 2 Αφαιρείτε το περισσό λίπος από το κρέας και το απλώνετε με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω, το διπλώνετε και το δένετε με το σπάγκο σφιχτά κατά μήκος, να γίνει σαν ρολό. Βήμα 3 Ύστερα, το αλείφετε με ελαιόλαδο, το...