Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
( 1176 );• Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το μισό ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρέας και ανακατεύουμε να σοταρισθεί από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε και μόλις μαλακώσουν, ρίχνουμε και τα σκορδάκια. Σοτάρουμε 5 λεπτά ακόμα και προσθέτουμε τη...