Καλαμάρια με πέστο από κόλιανδρο και δυόσμο

Καλαμάρια με πέστο από κόλιανδρο και δυόσμο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Γαλάτεια Παμπορίδη
Βήμα 1 Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε μέτρια-δυνατή φωτιά. Ρίχνετε το καλαμάρι σε μικρές δόσεις (όχι όλο μαζί) και σοτάρετε ανακατεύοντας για ½ με ένα λεπτό μέχρι να ψηθεί. Μην το βαρυψήσετε γιατί το καλαμάρι θα σκληρύνει. Όταν τελειώσετε με όλο το...