Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Καθαρίζουμε το καρπούζι από τα κουκούτσια και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια, περίπου 3 εκατοστών. Τοποθετούμε τα κομμάτια σε ένα τρυπητό για να στραγγίσουν για 1 ώρα. Μεταφέρουμε τα κομμάτια σε μια λεκάνη, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και την ζάχαρη. Τα αφήνουμε για 6 ώρες στο...