ΑΡΑΚΑΣ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Για να μη δημιουργούνται σβόλοι στο αλεύρι, ρίξτε στο μίγμα του αλευριού μια πρέζα αλάτι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρακάς
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Κωνσταντινα Μιχ
Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, τον αρακά και τις πατάτες για περίπου 10 λεπτά.Μετά ρίχνετε και τα υπόλοιπα υλικά και τα βράζετε για περίπου 45 με 60 λεπτά.
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ