Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το κεϊμά γιαουρτλού, κομματιάζουμε πρώτα τις πίτες και τις ψήνουμε για 10΄, να ροδίσουν, στους 200 βαθμούς C, σε αέρα, στη μεσαία σχάρα.Σε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο ροδίζουμε τον κιμά και τον αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να πιει όλα τα υγρά του, για 15΄. Τον...