Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175° Cστον αέρα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το Αλεύρι με το Μπέικιν Πάουντερ, το Κακάο και τις βανίλιες.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε με τον αβγοδάρτη τα αβγά με τη ζάχαρη και προσθέτετε πρώτα το σπορέλαιο ή τη μαργαρίνη και μετά το γιαούρτι ανακατεύοντας...