Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σ'ενα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο Ρίχνουμε το κρεμμύδι αφού το έχουμε ψιλοκοψει Ρίχνουμε τα champigion μανιτάρια και ανακατεύουμε Ρίχνουμε τα πορτζινι μανιτάρια και ανακατεύουμε καλά Ρίχνουμε τη πάστα σκόρδου και ανακατεύουμε Ρίχνουμε το ρύζι κάνουμε ένα καλό ανακάτεμα και...