Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε, πλένουμε τα χόρτα και τα χοντροκόβουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει σε δυνατή θερμοκρασία, μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τα χόρτα και αλάτι και τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά. Μόλις βράσουν τα βγάζουμε με την τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε ένα μπολ....