Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μελιτζάνες με Κοκκινιστό Μοσχάρι ( Ναξιώτικος Καλόγερος) Ένα παραδοσιακό πιάτο από τη Νάξο Madame Ginger Τα παιδικά μου καλοκαίρια, έτρεχα στα σοκάκια της Νάξου και κολυμπούσα στα καταγάλανα νερά του νησιού. Τα απογεύματα έτρωγα παγωτό ξυλάκι με τον παππού μου στο λιμάνι και τα...