Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε το ρύζι και το βάζουμε στο γουόκ μαζί με το βούτυρο Προσθέτω το νερό, το οποίο είναι ζεστό, σταδιακά, προσθέτω και τα λαχανικά ενδιάμεσα και ψήνω μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό.Βάζω σε μια φόρμα Περιμένω να σταθεροποιηθεί και μετά ξεφορμάρω