Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Βήμα 2 Βάζετε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με τον μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το λεμόνι και το κρασί, το μπούκοβο και τα ανακατεύετε καλά με πιρούνι να σμίξουν. Βήμα 3 Αλατοπιπερώνετε το ψάρι και το βάζετε με την πλευρά της...