Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε τα φασολάκια, κόβοντας τις άκρες τους (και από τυχόν ίνες, εάν έχουν). ΔΕΝ τα χαράσσουμε, δεν τα κόβουμε ακόμη, όπως συνηθίζεται. Τα πλένουμε σε τρεχούμενο νερό. Εάν τα φασολάκια είναι κατεψυγμένα, προσπερνάτε το βήμα αυτό.Καθαρίζουμε τα κίτρινα κρεμμύδια και στη...