Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράστε τις πατάτες ολόκληρες, με τις φλούδες τους, για 50'. Στραγγίξτε τις, ξεφλουδίστε τις και όσο είναι ζεστές πολτοποιήστε τις.Σοτάρετε σε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο το κρεμμύδι και όταν μαλακώσει ρίξτε το στις πολτοποιημένες πατάτες.Προσθέστε τη γραβιέρα, τη μαντζουράνα, δύο...