Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Σε μια λεκανίτσα κοσκινίζουμε το αλεύρι. Προσθέτουμε το αυγό, το λάδι, το αλάτι και σταδιακά το νερό, ζυμώνοντας, μέχρι να πάρουμε μια μαλακιά ζύμη.Ίσως χρειαστεί λίγο επιπλέον νερό. Αφήνουμε το ζυμάρι σκεπασμένο για ½ ώρα.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με το χέρι μας όλα τα...